Zodiile făcute să fie împreună. Dragostea lor e scrisă în stele!

Sufletele-pereche există cu adevărat, iar unele povești de dragoste chiar sunt scrise în stele! Află dacă ai întâlnit deja partenerul ideal și dacă astrele sunt de partea voastră. 

Descoperă trei dintre cele mai compatibile perechi de zodii

Citește și: Tudose l-a schimbat pe Constantin Gheorghe, apropiat al unui afacerist constănțean, de la șefia Autorității pentru Operațiuni OffshoreCe s-a ales de Tudorel Popa, omul-bormasina. La 5 ani de la emisiune a făcut un anunț importantRomân, tată a unui copil, ucis cu bâtele pe o stradă în Londra de mai mulți indivizi. Cine sunt atacatorii săi ”Atenție la hoți!” Afișe cu figurile lui Dragnea și Vasilescu au împânzit metroul bucureștean (FOTO)Dorel, șofer pe ambulanță: Pacient, transportat cu ușile deschise (VIDEO)

Berbec – Pești
Când sunteți împreună reușiți tot ce vă propuneți, fie că vreți să renovați casa, să începeți o afacere sau să călătoriți în jurul lumii, nimic nu este imposibil în perechea Berbec – Pești!
Berbecii sunt dinamici, motivați, impulsivi, în timp ce Peștii sunt sensibili, intuitivi, complecși. Peștii sunt visători, cu capul în nori, Berbecii sunt realiști și reușesc să îi țină pe Pești ancorați în realitate.
Berbecii, fiind un semn de foc, sunt agresivi, iar Peștii, semn de apă, liniștiți, așa că faceți multe compromisuri pentru o relație perfectă, dar merită. Chimia dintre voi e incredibilă!

Leu – Balanță
Aveți valori similare, sunteți sentimentali, protectori și vă doriți, mai mult decât orice, să aveți o familie fericită.
Leii sunt sociabili, deschiși și iubesc atenția. Balanțele sunt prietenoase, liniștite, echilibrate. Aceste două zodii au multe în comun. Când sunteți împreună, puteți discuta la nesfârșit despre orice subiect.
Leii sunt un semn de foc, iubesc aventura, iar Balanțele sunt un semn de aer, ceea ce înseamnă că iubesc să se exprime. Relația voastră este una ideală, deoarece sunteți mai mult decât parteneri, iubiți, sunteți cei mai buni prieteni și formați o echipă. 

Fecioară – Vărsător
Sunteți dedicați unul altuia, la fel cum sunteți dedicați pasiunilor voastre. În relația de cuplu fiecare pune mult efort în a-și face partenerul fericit.
Fecioarele sunt muncitoare și le place să observe toate detaliile din jurul lor, Vărsătorii sunt inovatori, iubesc tot ceea ce este original. Vă inspirați reciproc, fiecare reprezintă un model pentru celălalt.
Fecioarele sunt un semn de pământ, tânjind după stabilitate și, în contrast, Vărsătorii, semn de aer, își doresc constant să încerce lucruri noi. Pentru voi, comunicarea este cheia către o relație ideală.

Citește și: Motivul pentru care Dragnea a fost protejat în scandalul TelDrum. Ponta: Poate așa înțelegeți de ce până n-a intervenit OLAF nu s-a întâmplat nimic Ponta spune în premieră ce a declarat la DNA în dosarul lui Dragnea: Nu puteam minți sub jurământ (VIDEO)Bucurie mare la Palatul Cotroceni! Va deveni mamă pentru prima oară (FOTO)

Sursă: Click pentru Femei

Close

Autentificare

Inregistrare client nou

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics