Un barbat a fost operat la degetul gresit. I-a atras atentia medicului chiar in timpul operatiei

Un tanar din Cluj acuza un medic cunoscut de malpraxis, dupa ce acesta l-a operat la degetul gresit.

Tanarul a fost supus unei interventii chirurgicale saptamana trecuta pentru o ruptura de tendon. El a fost operat la degetul mijlociu, dar ruptura de tendon era la degetul mic, arata TVR 1.

El spune ca la cateva minute dupa inceperea interventiei a realizat ca ceva nu este in regula si i-a atras atentia medicului.

„Ii spun doctorului ‘Asa de bine tine anestezia, incat nu-mi dau seama ca lucrati la degetul mic’. Moment in care s-a panicat, s-a oprit din munca si m-a intrebat ‘Da’ nu la degetul mijlociu aveai probleme?’. ‘Nu, domnule doctor, la degetul mic'”, a explicat Vlad Manases.

Barbatul spune ca a vorbit cu medicul dupa interventie si ca acesta si-a cerut scuze.

„Am avut o discutie cu el, intr-adevar, pe urma, dupa ce s-a terminat operatia, si si-a cerut scuze, si-a recunoscut vina. Oarecum era vina impartita intre el si asistentii lui, pentru ca nici ei nu i-au spus, poate de frica, ‘Domnule profesor, nu operati pe degetul corect'”, a povestit el.

Vlad Manases vrea sa faca o plangere la Colegiului Medicilor.

Medicul acuzat este profesorul doctor Alexandru Georgescu care a refuzat sa vorbeasca cu jurnalistii.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Close

Autentificare

Inregistrare client nou

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics