Simona Halep, umilită de 1 Decembrie: Ilie Năstase a dezvăluit că tenismena nu a fost primită la parada de Ziua Națională (VIDEO)

La aproape o săptămână de la ceremoniile de Ziua Națională, controversele sunt departe de sfârșit. El însuși protagonist al unui scandal la parada de 1 Decembrie după ce nu a fost lăsat să stea în tribuna oficială pentru că nu avea invitație, fostul tenismen Ilie Năstase a dezvăluit recent că Simona Halep a trecut printr-o situație similară.

Simona Halep, umilită de 1 Decembrie: Ilie Năstase a dezvăluit că tenismena nu a fost primită la parada de Ziua Națională

Citește și: ȘOC! Carmen Harra a avut dreptate? După Regele Mihai, un alt NUME GREU A MURIT! (FOTO) După ce părinții au murit, a aflat că nu e fata lor. Crudul adevăr a ieșit la iveală după 40 de aniIncredibil ce a făcut Antonia după ce a apărut goală la eveniment. Toți au văzut-oCu siguranță NU știai asta! Care este ADEVĂRATUL NUME al Regelui Mihai (FOTO)

Năstase a declarat, pentru Antena Stars, că Simona nu fost primită la paradă pentru că nu a venit cu invitația în format print, ci o avea doar în format electronic, în telefonul mobil. 

”Pot să să vă spun că Simona a fost invitată oficial de Preşedinţie şi nu s-a dus cu invitaţia scrisă, a transpus-o pe telefon, electronic. S-a dus cu telefonul să arate invitaţia şi i-au zis că nu e valabilă. Nu au primit-o nici pe ea”, a declarat Ilie Năstase.

Despre incidentul în care a fost și el implicat, Ilie Năstase spune că i-a trecut supărarea, deși atunci declara că așteaptă scuze. 

Citește și: NOI IMAGINI din momentul în care DEPUTATUL PSD Ioan Terea ar fi LOVIT cu mașina doi PROTESTATARI, în fața Parlamentului (VIDEO)„Vrea să mă mai vadă o dată ÎNAINTE SĂ MOARĂ“. Fostul preot englez căsătorit cu un ROMÂN a …CUTREMURĂTOR: Blestemul Sfintei Filofteea, protectoarea Țării Românești, descoperit în racla cu moaște

”Oamenii care erau acolo au spus că nu sunt pe listă și nu mă lasă să intru, atât. Nu pot să fiu eu supărat pe oamenii de la poartă. Pe cei care organizează, da, sunt supărat și aștept scuze de rigoare. Că e președintele României, cine o fi, nu mă interesează. Eu am făcut ceva pentru România, am fost îmbrăcat militar, în general, ca și ceilalți care erau în spate. Nu văd de ce eu nu pot să intru”, spunea Ilie Năstase vineri seară. 
 

Close

Autentificare

Inregistrare client nou

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics