O legendă a Universității Craiova, umilit în presa italiană printr-un material eronat în care e prezentat drept cerșetor. Reacția acestuia (VIDEO)

Legendarul fotbalist al clubului Universitatea Craiova Nicolae Negrilă a fost prezentat de publicația Corriere Della Sera drept un cerșetor din Roma. Toată umilința într-un material complet eronat în care un bărbat care trăia din mila trecătorilor s-a prezentat drept un român care ar avea legătură cu orașul Craiova, iar jurnaliștii i-au pus rapid identatea legendei Științei Maxima.

Reacția clubului oltean și lui Nicoale Negrilă nu s-au lăsat așteptate. CSU Craiova a cerut public jurnaliștilor italieni să își ceară scuze pentru materialul publicat, iar fotbalistul a afirmat că va discuta privind obținerea sprijinului unui avocat italian pentru a da în judecată publicație pentru grave prejudicii de imagine.

Reacția lui Nicolae Negrilă după ce presa italiană l-a prezentat drept un cerșetor

Citește și: „Aveţi probleme şi cu tenul acolo!” Crăciunescu, remarcă rasistă la adresa Rapidului înaintea meciului cu SteauaMihaela Runceanu, lesbiana. Crima stranie si complicatiile erotice nestiute pana aziDescoperire revoluționară a cercetătorilor români de la Marea NeagrăLucescu împotriva României. Amical România-Turcia la noua arenă din CraiovaCum este folosită Simona Halep în războiul lui Ion Țiriac pentru preluarea arenelor BNR

Redăm mai jos integral poziția publică a CSU Craiova:

Clubul Universitatea Craiova este profund indignat de materialul calomnios și fals apărut pe site-ul publicației Corriere Della Sera, în care un cerșetor din Roma pretinde că ar fi legenda Craiovei, Nicolae Negrilă. Ne alăturăm domnului Negrilă și solicităm Corriere Della Sera precum și jurnalistului acesta, Antonio Crispino, să publice urgent un material în care să-și ceară scuze legendei Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă, a cărui imagine a fost profund afectată de publicarea respectivului reportaj.

Citește și: Un fotbalist din „dubla” Steaua – Middlesbrough, arestat. Pentru ce este acuzat jucătorul (FOTO)A ratat intenționat Statele Unite calificarea la Mondial pentru a boicota competiția din Rusia?“Când organiza gratis turneele de la București nu se plângea”: Răspunsul BNR pentru Ion Țiriac

Așa cum afirmă el însuși în materialul video atașat, Nicolae Negrilă nu a mai fost în Italia din 1982, ocazie cu care a și eliminat, de altfel, pe Fiorentina.

Universitatea Craiova îl va susține pe Nicolae Negrilă cu tot ce este necesar, dacă acesta decide să se îndrepte în instanță împotriva celor care l-au prejudiciat, așa cum îi vom apăra mereu pe toți aceia care au făcut cinste Universității Craiova și României, în decursul timpului.

Close

Autentificare

Inregistrare client nou

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics