Motivul HALUCINANT pentru care omul care l-a ÎNFUNDAT pe „Portocală” a fost IZOLAT cu FORȚA la PSIHIATRIE

Omul de afaceri care a întrerupt cariera procurorului Mircea Negulescu, zis „Portocală”, de la DNA, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Obregia”, din Capitală. Fostul deputat PMP, Gelu Vișan, susține că Negulescu vrea să îl declare nebun pe Vlad Constantin, zis „Șomerul”, pentru a anula denunțul împotriva sa. Ex-parlamentarul sesizează Comitetul pentru Combaterea Torturii al Consiliului Europei și Avocatul Poporului pentru Practicarea Torturii împotriva afaceristului, „izolat” la psihiatrie.

Vestea că omul de afaceri care l-a înfundat pe Mircea Negulescu, zis „Portocală”, fostul procuror al DNA Ploiești a fost internat, cu forța, la psihiatrie a stârnit reacția fostului deputat PMP, Gelu Vișan. Într-o postare pe Facebook, acesta a declarat că sesizează public Comitetul pentru Combaterea Torturii al Consiliului Europei și Avocatul Poporului pentru Practicarea Torturii împotriva afaceristului Vlad Constantin.

„Am văzut la Ciutacu în emisiune că  „Șomeru”, cel care l-a denunţat pe Negulescu a fost internat de procurori, împotriva voinţei lui, la Spitalul Obregia(?!?!?!) Afirm public: Am fost acasă de câteva ori la Vlad Constantin acasă, am fost odată şi cu fiica mea, are o familie extraordinară, iar el este cât se poate de normal. Afirmaţia mea poate fi folosită de către domnul VLAD CONSTANTIN în apărarea sa.

Afirm şi îmi asum că acum câteva luni Vlad Constantin mi-a spus că Negulescu vrea să/l declare nebun, pentru a anula denunţul.

Afirm cât se poate de clar: Internarea lui Vlad Constantin împotriva voinţei sale este un act de tortură.

Sesizez public Comitetul pentru Combaterea Torturii al Consiliului Europei! Deasemenea sesizez public Avocatul Poporului pentru Practicarea Torturii în România împotriva lui Vlad Constantin. Sesizez Procurorul General al României pentru lipsire de libertate şi sechestrare de persoane.

Gelu Vişan, miercuri 13 Septembrie 2017”

Unul dintre motivele pentru care procurorul Cătălin Lefter l-a internat pe omul de afaceri cu forţă la spitalul de nebuni este dezvăluit de Incisiv de Prahoova, publicația care prezintă un denunț făcut de Vlad Constantin, în anul 2008, în care omul de afaceri descrie mecanismul și persoanele care încasau bani pentru protecție de la firme. „Un alt motiv secundar este faptul că, prin denunţurile sale îi demola pe procurorii „Portocală Să Moară Mama” şi pe procurorul şef DNA ST PLOIEŞTI, Onea Lucian”, susține fostul ofițer SRI, Ec. Adrian Radu.

Publicația din Prahova precizează că, în mod curios, această internare forţată s-a decis în contextul în care acest dosar a trecut, până acum, prin mâna a patru judecători. „Deci, dacă este declarat nebun, atunci cei care au decis arestarea lui timp de şase luni au făcut o ILEGALITATE GRAVĂ ŞI VOR RĂSPUNDE PENAL? Sau se urmăreşte doar „albirea” procurorului „Să moară mama”, zis şi „Portocală/Zdreanţă”..etc?”, precizează Incisiv de Prahova.

Sursa citată precizează că la România Tv, la Ciuitacu, se află documentele prin care ofiţerii acoperiţi din SRI primesc banii de la o firma implicată în circuit descris de omul de afaceri, în plângerea penală depusă de Vlad Constantin, în urmă cu șapte ani, împotriva fostului șef al ANAF, Sorin Blejnar.

„DOMNULE PROCUROR

Mă numesc Vlad Constantin, cu domiciliul în Comarnic, _____, jud.Prahova,CNP ____, telefon ____ şi vreau să va supun atenţiei următoarea situaţie :

Sunt asociat şi administrator a mai multe firme din jud.Prahova , printre care şi antrepozitul fiscal cu autorizaţia nr.R00106429PP01 – SC,,BLITZ TRANSPORT COMPANY ‘SRL,CUI 18197216.

În acest antrepozit sunt autorizat să fabric produse energetice care sunt controlate de organele statului , în mod desosebit de Garda Financiară.

În luna februarie , mai exact pe dată de 12.02.2008, societatrea mea SC BLITZ TRANSPORT COMPANY SRL, a fost controlată de Garda Financiară Centrală , care mi-au înscenat o lipsa.

La 2-3 zile după controlăm fost contactat de o persoană (al cărui nume va rog să-mi permiteţi să-l dezvălui personal unui reprezentant al unităţii dumneavoastră) , care mi-a spus că vine din partea unui domn din conducerea Gărzii Financiare Centrale, pe nume Sorin Blejnar care mi-a propus să cotizez lunar la acest domn cca 15000-20000 EUR, sau să-i vând antrepozitul , numai în acest fel voi avea imunitate.

Pagina 1 din 2

Alte articole din categoria: Justiţie

libertatea.ro
infoactual.ro
fanatik.ro
Close

Autentificare

Inregistrare client nou

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics