Mihai Goțiu, explicații despre episodul nefericit în care a fost bătut de Mirel Palada în studioul B1TV (VIDEO)

Senatorul USR Mihai Goțiu a revenit în platoul B1TV și a explicat în emisiunea Lumea lui Banciu cum a ajuns să fie implicat în incidentul nefericit de a fi luat la bătaie de Mirel Palada în timpul pauzei publicitare de la emisiunea Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin. (Detalii despre incident AICI)

„Ce s-a întâmplat e foarte urât și foarte nasol ca și gest în sine și ca și comportament. Acum vreau să îi liniștesc, inclusiv pe cei care s-au uitat în prima parte la emisiunea Nadiei Ciurlin și își făceau probleme și primesc non-stop mesaje și întrebări dacă sunt bine. Am pățit lucruri și mai rele, am suferit leziuni și mai dure, sunt ok, o să mă duc la IML cum ies de aici. 

Citește și: Radu Banciu, despre identificare facială a noului iPhone 10: „Asta e bine pentru țoape!” (VIDEO)Radu Banciu, despre începutul școlii: „Simfonie de cacofonii într-o țară nepregătită din punct de vedere funcțional” (VIDEO)Radu Banciu, despre serbările de la Țebea: PSD-ul a mers cu artileria sa grea, mâncare și băutură, imaginându-și că dacă oamenilor le dai asta, vei reuși să mergi mai departe (VIDEO)

În prima parte a emisiunii, domnul Palada a intervenit de mai multe ori peste mine și am spus că acesta este unul din motivele pentru care am intrat în politică, pentru că m-am săturat de un nesimțit care intră peste tine și nu te lasă să vorbești. Nadia mi-a atras atenția la limbaj, am spus că da îmi asum acest limbaj pentru că asta este definiția de dicționar a unui comportament nesimțit. 

S-a încheiat discuția și în pauză domnul Palada a spus ca nu cumva să mai îndrăznesc să spun că e nesimțit că vedem după emisiune. Și am spus că dacă va continua să intre peste mine și să nu mă lase să vorbesc voi atrage atenția că asta este comportamentul nesimțit. Moment în care a sărit, m-a lovit cu pumnul. Colegii dumneavoastră de studio de abia l-au desprins de pe mine și l-au condus către ieșire”, a povestit Mihai Goțiu.

Mihai Goțiu, explicații despre incidentul nefericit în care a fost bătut de Mirel Palada

Citește și: Radu Banciu, despre tensiunile dintre români și maghiari: Nu am respectat nicio generație de politicieni pentru că în loc să se ocupe de interesele statului, ei făceau alianțe ca să le fie bine la putere (VIDEO)Radu Banciu, despre decizia CNCD în cazul clientului refuzat la Kaufland Odorheiu Secuiesc: Vă dați seama de ridicolul situației? Este absolut strigător la cer (VIDEO)Banciu, despre demisia lui Țuțuianu: Probabil vrând să-și dea mai multă importanță decât merită, domnul Tudose a încercat să facă din asta o tragedie, de parcă Armata română ar produce ceva (VIDEO)

Close

Autentificare

Inregistrare client nou

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics