Lista completa a posibililor selectioneri ai Romaniei si numele principalului favorit

Dupa cateva zile de incertitudine si speculatii avem si lista completa si oficiala a posibililor selectioneri ai Romaniei. Se cunoaste, de asemenea, si numele principalului favorit de a ocupa postul lasat liber de Christoph Daum.

Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF, Razvan Burleanu, a anuntat ca patru antrenori romani sunt „in carti” pentru postul de selectioner.

„Variantele sunt Dan Petrescu, Cosmin Contra, Ioan Andone si Mircea Rednic. Au fost 10 nume votate in Comisia Tehnica, nume de antrenori care au avut rezultate in Romania sau in strainatate”, a spus Vochin la Telekomsport.

Principalul favorit este Dan Petrescu, cel care nu a refuzat oferta, asa cum anuntase presedintele lui CFR Cluj.

Aflat sub contract cu „feroviarii”, acesta a solicitat o perioada de timp pentru a-si negocia plecarea din Gruia.

„Presedintele s-a intalnit ieri cu Dan Petrescu, au discutat. El este un antrenor sub contract. A ramas ca Dan sa dea un raspuns cat mai curand”, a mai spus Vochin.

De altfel, Dan Petrescu este si singurul tehnician care a fost ofertat in aceasta perioada.

Daca „Bursucul” va declina propunerea, FRF se va orienta spre un alt antrenor, primul pe aceasta lista de „rezerve” fiind Cosmin Contra.

De notat este si faptul ca nationala are inca un selectioner, contractul lui Christoph Daum urmand a fi reziliat cel mai probabil in cursul zilei de joi.

M.D.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Close

Autentificare

Inregistrare client nou

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics