Handbal feminin: CSM Bucureşti a primit medaliile de bronz în Liga Campionilor

Trimisul special al AGERPRES, Teodor Ciobanu, transmite: CSM Bucureşti a primit pentru al doilea an la rând medaliile de bronz în Liga Campionilor la handbal feminin, duminică, în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta, gazda turneului Final4 al competiţiei.

La ceremonia de premiere, medaliile au fost înmânate de către Bozidar Djurkovic, preşedintele Comisiei de competiţii a EHF, şi de Martin Hausleitner, secretar general al EHF. Trofeul pentru golghetera Ligii Campionilor, Cristina Neagu, a fost acordat de şeful de marketing al EHF, Jan Gubi Wichmann. Neagu a marcat 110 goluri la această ediţie a competiţiei.

 

Foto: (c) TIBOR ILLYES / EPA

Medaliile de aur vor fi decernate de Michael Wiederer, preşedintele EHF şi de Predrag Boskovic, vicepreşedinte EHF. Trofeul MVP, pentru cea mai bună jucătoare a finalei, va fi înmânat de Peter Szijjarto, ministrul ungar al afacerilor externe şi al comerţului.

Cântăreţul şi compozitorul britanic John Newman va fi starul momentului artistic dinaintea finalei Ligii Campionilor, dintre Gyori Audi ETO KC şi Vardar Skopje, iar apoi va urca pe podium şi la ceremonia de premiere a echipelor.

Hiturile lui Newman sunt nr. 1 în Marea Britanie (''Love me again'' şi ''Blame''), fiecare cu peste 500 milioane vizualizări pe YouTube. Artistul de 25 ani a fost de 5 ori nominalizat la premiile Brit Awards şi a câştigat premiul UK Music Video în calitate de compozitor al melodiei ''Not Giving'' interpretată de Rudimental.

CSM Bucureşti a câştigat finala mică şi medaliile de bronz în Liga Campionilor la handbal feminin, duminică, după 31-30 (19-14) cu formaţia rusă Rostov pe Don.
AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Close

Autentificare

Inregistrare client nou

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics