Două penitenciare noi în Prahova şi Buzău

Guvernul a aprobat, miercuri, memorandumul care prevede construcţia de două penitenciare, cu o capacitate de câte 1.000 de locuri, în judeţele Prahova şi Buzău, dar şi înfiinţarea Institutului Naţional de Administraţie Penitenciară şi Probaţiune, a anunţat, joi, ministrul Tudorel Toader.

Două penitenciare noi în Prahova şi Buzău

„Guvernul României – 6.XII.2017. Memorandum – privind oportunitatea finanţării infrastructurii fizice a sistemului penitenciar, în vederea creării condiţiilor optime de detenţie la standarde europene. Memorandumul prevede:
1. Construcţia unui nou penitenciar, cu o capacitate de 1000 locuri, în loc. Berceni, judeţul Prahova,
2. Construcţia unui nou penitenciar, cu o capacitate de 1000 de locuri, în loc. Unguriu, judeţul Buzău”, a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Totodată, memorandumul aprobat de Executiv mai prevede înfiinţarea şi operaţionalizarea Institutului Naţional de Administraţie Penitenciară şi Probaţiune (INAPP) pentru formarea continuă a funcţionarilor cu statut special şi a consilierilor de probaţiune, dar şi reabilitarea şi extinderea „Centrului de formare profesională şi recuperarea capacităţii de muncă Rodbav din judeţul Braşov.

Share pe Facebook

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Close

Autentificare

Inregistrare client nou

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics