A vrut o noapte fierbite, dar s-a lăsat cu bătaie. Procuror anticorupție păcălit de o prostituată

O noaptefierbinte” s-a încheiat cu bătaie pentru un procuror anticorupție.

Obosit după cazurile de corupție rezolvate în ziua respectivă, omul lui Kovesi a mers să se relaxeze în compania unei prostituate ce își face veacul pe un bulevard foarte cunoscut din Capitală. Și-a „luat” clienta preferată și au plecat într-un loc sigur, lângă Penitenciarul Rahova. După ce și-a satisfăcut fanteziile, bărbatula  constatat că îi lipsește telefonul de serviciu. Alertat, acesta a rugat pe cineva să-i localizeze mobilul, iar atunci când a găsit-o pe prostituata hoață „a bătut-o foarte rău”, povestește o sursă pentru Click.

Citește și: Accident grav pe DN66, în Hunedoara: 13 răniți. A fost activat planul roșu de intervenție USR, după ce Goțiu a fost lovit de Palada: România se îndreaptă, sub conducerea PSD, într-un stat condus de interlopi (VIDEO)Dovada calității îndoielnice a lucrărilor de asfalatare: O mașină de gunoi a rămas blocată în asfalt (FOTO)

„Femeia se cunoştea foarte bine cu el (n.r. procurorul), adică clienta lui preferată, o piesă, arata foarte bine. Era singura pe care o alegea de fiecare dată când avea chef de nebunii. Într-una din seri a trecut pe Mihai Bravu cu maşina, a luat-o și s-au dus într-un loc dosit de lângă Penitenciarul Rahova. De fapt acolo se consumau toate întâlnirile lui. La finalul întâlnirii nu ştiu ce i-a venit femeii să-i fure telefonul, fără să ştie că este cel de muncă. Când şi-a dat seama, ăsta (n.r. procurorul), a rugat pe cineva să i-l localizeze, iar când a găsit-o a bătut-o foarte rău. Şi nu doar atât. S-a enervat atât de rău încât a ameninţat toate prostituatele de pe Mihai Bravu să dispară dacă nu vor s-o păţească. Nu aţi văzut că nu mai e urmă de prostituată, seara, prin zonă?”, a povestit sursa respectivă.

Close

Autentificare

Inregistrare client nou

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics